­

ການຝຶກອົບຮົມການປຸງແຕ່ງອາຫານໄທ ( ປະເພດອາຫານຄາວ-ອາຫານຫວານ) ໃຫ້ແກ່ພະນັກງານຄູອາຈານ ແລະ ນັກສຶກສາປີສຸດທ້າຍສາຂາປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມໃນຄັ້ງວັນທີ:12-13.6.2023

 



ການຝຶກອົບຮົມການປຸງແຕ່ງອາຫານໄທ ( ປະເພດອາຫານຄາວ-ອາຫານຫວານ) ໃຫ້ແກ່ພະນັກງານຄູອາຈານ ແລະ ນັກສຶກສາປີສຸດທ້າຍສາຂາປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມໃນຄັ້ງວັນທີ:12-13.6.2023





























Post Comments

No comments:

Theme images by 5ugarless. Powered by Blogger.